Νέα επίθεση του Γ. Λακόπουλου κατά του Π. Πολάκη μέσω νέου του κειμένου στο anoixtoparathyro.gr.

Το άρθρο του:

Στις 17 Ιανουαρίου  ο Παύλος Πολάκης  ανάρτησε το εξής κείμενο:

«Παλιά στην ΚΝΕ λέγαμε πως στον ταξικό εχθρό «υπάρχει ενιαίο κέντρο καθοδήγησης»….Ε υπάρχει…..(φωτό).

Φάγανε τα μούτρα τους με την ταβέρνα ,ξεφτιλίστηκαν με τα φάρμακα και την πανδημία, ο Μητσοτακης και η κυβέρνηση του έχουν 22090 νεκρούς στην πλάτη τους και βγήκαν αυτοί που «έπρεπε» για να με υποτιμήσουν και να λοιδορήσουν

ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ, ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ…

Το in.GR του Μαρινάκη ,στην ίδια γραμμή μετ TVVS του TVVS ίδια γραμμή με τον ΛΕΚΕ!!(του ανοιχτού παραθύρου ,σε αυτουνού το άρθρο δεν βάζω φωτογραφία έτσι για να φρυάξει)

Δεν μασάμε.. συνεχίζουμε ,ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΚΡΟΤΟ !(και που θα ξανακρυφτείτε μερικοί «προοδευτικοί του εκσυγχρονιστικού σηκωμένου φρυδιού»>

Ακολούθησαν καμία 50ρια σχόλια της σχολής Πολάκη . Όπως < Πολακη Γ@@@@ους ολους>  <Παύλο σώσε μας από αυτούς τους τρελούς>, <Μην πτοείσαι καθόλου κύριε Πολάκη διακαής πόθος του κάθε Κούλογλου η του κάθε Λιακόπουλου είναι να σε βγάλουν από τη μέση γιατί λες αλήθειες>, <Χώσε γιατι μέχρι το λαιμό είμαστε, ειδικά με το Ενα από τα δυο σαιτ. Οχι το προβλεπόμενο, το άλλο> . <Γλέντα τους όλους είσαι ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ!!!!!!>. Και άλλα εξ ίδιους απείρου κάλους.

Είναι δικαίωμα του -κάθε -Πολάκη να μιλάει όπως  του υπαγορεύει η προσωπική αγωγή και η πολιτική  κουλτούρα του. Όπως είναι και  δικαίωμα του ΣΥΡΙΖΑ να μην προστατεύει έναν ευρωβουλευτή του.

Είναι φυσικό ο Πολάκης  στρέφεται κατά του Α.Π. που εξ αρχής επικρίνει σκληρά την ανάρμοστη  δημόσια  συμπεριφορά του.  Μπορεί  να λέει ό,τι θέλει και να απαντάει όπως νομίζει.

Δικαίωμα του – ιδίως όταν βάλλεται απο το ΑΠ για την πολιτική συμπεριφορά του- να χρησιμοποιει επιθετικές εκφράσεις, και χαρακτηρισμούς . Κι εμείς το ίδιο κάνουμε γι αυτόν,.

Αλλά κάτι δεν κατάλαβε: υπάρχει όριο.

Αν θέλει να βρει «λεκέδες», δεν έχει παρά να κοιτάξει στον καθρέφτη του: αν υπάρχει λεκές στην Αριστερά και τη Δημοκρατική Παράταξη είναι ο  λόγος του  και η συμπεριφορά του.

Το κόμμα του χάρη στα Ανοιχτά Παράθυρα έφτασε στην κυβέρνηση και θα ξαναφτάσει. Όχι χάρη στις δικές του ανισόρροπες συμπεριφορές.

Με τους αγώνες που κάνουν τα ΑΠ της χώρας υποστηρίζεται ο πολιτικός αγώνας της  προοδευτικής  παράταξης, όχι με τις προβοκάτσιες «θα ξανάρθουμε και θα είναι αλλιώς».

Αν ντρέπονται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι για τον Πολάκη, όχι για το ΑΠ.

Αν οργίζονται οι ψηφοφόροι του, είναι για τις  απρέπειες  Πολάκη και όχι για το ΑΠ.

Και αν κινδυνεύει ο Τσίπρας να απομονωθεί στη Δημοκρατική Παράταξη  και να σβήσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως μεγάλο κόμμα είναι λόγω της  ανοχής στον Πολάκη, όχι λόγω της αρθρογραφίας του  ΑΠ.

Αν  ευτελίζεται ο δημόσιος λόγος είναι από τις αναρτήσεις του όχι από το περιεχόμενο του ΑΠ.

Και αν έχει έναν σταθερό σύμμαχο ο Μητσοτάκης είναι ο Πολάκης, όχι το ΑΠ.

Να εξηγούμαστε λοιπόν:

Στον εγχώριο παραδοσιακό βίο ο «τρελός του χωριού» ήταν πάντα   ασύδοτος- ακόμη και από λύπηση.

Αλλά την επόμενη που οι αρμόδιοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα αποδοκιμάσουν χυδαίους χαρακτηρισμούς του Πολάκη για το ΑΠ- άκου <λεκές>- εμένα προσωπικά να με ξεχάσουν ως υποστηρικτή τους.

Καθαρές κουβέντες, καθαρές σχέσεις.

Facebook Comments