Συνελήφθη ο καταζητούμενος Β. Δημάκης στον Πειραιά

1 λεπτό ανάγνωση

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή του Πειραιά ο Βασίλης Δημάκης ο οποίος την 17η Μαρτίου 2022 είχε παραβιάσει και αφαιρέσει το βραχιολάκι ηλεκτρονικής επιτήρησης.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πειραιά. Ο Δημάκης έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία.

Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες μετά την απόδρασή του, ο Βασίλης Δημάκης, με μια μακροσκελή επιστολή του εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πράξει «το χειρότερο όλων», όπως αναφέρει.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Κατρίνης: «Ο μικρός μου γιος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα – Ως πατέρας, αισθάνομαι συντριβή και αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ανάρτηση με την οποία γνωστοποιεί ότι ο 15χρονος που συνελήφθη μετά από

Συνελήφθη ο ανήλικος γιος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- Ο συνοδηγός του είχε μαχαίρι

Συνελήφθη 16χρονος γιος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ μετά από καταδίωξη. Ο συνοδηγός είχε

Σύγκρουση στην εξεταστική για τις συλλήψεις στην Κρήτη: Συλληφθείς είναι κουμπάρος του Ανδρουλάκη καταγγέλει ο Μ. Λαζαρίδης

Νέα ένταση πυροδότησε στην εξεταστική επιτροπή η υπόθεση των συλλήψεων στην Κρήτη,