Η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει το περιβάλλον σήμερα, για εμάς και για τις επόμενες γενιές, με την υιοθέτηση μια «πράσινης» συμπεριφοράς, τη δέσμευσή της για μείωση της σπατάλης τροφίμων και τις στρατηγικές που εφαρμόζει στις εγκαταστάσεις της για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Την ίδια στιγμή, «μετασχηματίζεται ψηφιακά» μέσα από την ένταξη λύσεων RPA στις λειτουργικές της διαδικασίες, προς όφελος των ανθρώπων της, αλλά και των πελατών της. Και δεν μένει εκεί… Αφουγκράζεται την ανάγκη των καταναλωτών για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, καθώς και την επιθυμία τους για αγορά προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον, και προσφέρει επιλογές, λύσεις και ιδέες για ένα πιο «αρμονικό» lifestyle.

Αυτά και πολλά παραπάνω αντανακλούν οι διακρίσεις στα Accounting Awards 2022, στα Circular Economy Awards 2022, στα Energy Mastering Awards 2022, αλλά και στα Healthy Diet Awards 2022, οι οποίες «αγκαλιάζουν» ένα εύρος σημαντικών πρωτοβουλιών της ΑΒ.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος στα Accounting Awards 2022, έλαβε:

  • Gold βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμες Διαδικασίες & Πρακτικές Οικονομικής Διοίκησης για τις Καινοτόμες Διαδικασίες Οικονομικής Διαχείρισης μέσω Αυτοματοποίησης RPA.

Στα Circular Economy Awards 2022, έλαβε:

  • Τον τίτλο Winner, καθώς συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία retail για τη  Δέσμευση και τις Δράσεις της ΑΒ Βασιλόπουλος για μείωση της σπατάλης τροφίμων.
  • Gold βραβείο στην κατηγορία Food Waste για το Πρόγραμμα δωρεάς κοντόληκτων τροφίμων, «Τρόφιμα Αγάπης».
  • Silver βραβείο στην κατηγορία Zero Waste για τη Δέσμευση και τις Δράσεις της ΑΒ Βασιλόπουλος για μείωση της σπατάλης τροφίμων.
  • Bronze βραβείο στην κατηγορία Recycling (CompostMaterials Recovery) για τα Κέντρα Ανακύκλωσης AB – Μια πρωτοπορία στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στα Energy Mastering Awards 2022, έλαβε:

  • Gold βραβείο στην κατηγορία Energy Efficiency για τη Στρατηγική εξοικονόμησης ενέργειας εγκαταστάσεων.
  • Gold βραβείο στην κατηγορία BEMS, Building Automations, Smart Building Systems για τα Ευφυή συστήματα διαχείρισης εγκαταστάσεων.
  • Gold βραβείο στην κατηγορία Reduction / Minimization Emissions για τη Μείωση ανθρακικού αποτυπώματος.
  • Gold βραβείο στην κατηγορία Energy Conservation για το Στρατηγικό πλάνο βιώσιμης ανάπτυξης.
  • Bronze βραβείο στην κατηγορία Energy Monitoring Technologies για τα Έξυπνα συστήματα παρακολούθησης και διαχείρισης ενέργειας.

Στα Healthy Diet Awards 2022, έλαβε:

  • Gold/Platinum βραβείο στην κατηγορία Healthy Diet Retail Store Service για το Τμήμα Armonia Health and Wellness της ΑΒ Βασιλόπουλος.
  • Bronze βραβείο στην κατηγορία Healthy Diet Online Service για το πρόγραμμα Ο Διατροφολόγος ΣΟΥ είναι εδώ by AB #allazoumesinithies.

Δώδεκα ξεχωριστές βραβεύσεις, λοιπόν, που αναγνωρίζουν στην πράξη την καθημερινή αφοσίωση της ΑΒ Βασιλόπουλος να κάνει τη διαφορά, σε κάθε πτυχή της δράσης της καθημερινά, προς όφελος των ανθρώπων της, των πελατών της, της κοινωνίας και του πλανήτη. Για όλα όσα νοιάζεται. Για όλα όσα νοιαζόμαστε, σήμερα, για το αύριο.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι.

Facebook Comments