Για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησαν ο πρώην Διευθυντής Ασφάλειας Πατρών, Χρήστος Ρουγκαλάς, και ο Προέδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης στην”Κοινωνία Ώρα ΜEGA”.

Ο κ. Ρουγκαλάς, μίλησε για την σύλληψη της μητέρα και για τον ρόλο της στον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο πατέρας δεν γνωρίζω πού βρίσκεται. Από όσο ξέρω, δούλευε ως οδηγός σε εταιρεία με φάρμακα, και έχει εξαφανιστεί. Κατά κάποιους έχει απολυθεί, κατά κάποιους έχει εξαφανιστεί από τη δουλειά του. Η συμπεριφορά του είναι περίεργη. Για να πάρει κάποιος αντίγραφα της δικογραφίας πρέπει κάποιος να είναι κατηγορούμενος, άρα δεν μπορεί να πάρει αντίγραφα”, ανέφερε αρχικά.

Σίγουρα είναι στο κάδρο των ερευνών ο Μάνος Δασκαλάκης ακόμα και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Η σπιτονοικοκυρά δεν ήταν άρρωστη, που έλεγαν ότι είχε πάει στο νοσοκομείο. Η Ρούλα δεν μπορούσε να εργαστεί ως αποκλειστική της σπιτονοικοκυράς, γιατί δεν είχε κάποιο πτυχίο, που έλεγε κάποιος ότι έβλεπε τη Ρούλα στο πλευρό της σπιτονοικοκυράς. Εάν βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία θα βγει ένταλμα σύλληψης για τον Μάνο Δασκαλάκη”, συμπλήρωσε.

 

Facebook Comments