Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», το οποίο επισκιάζει την πρόσληψη του γιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, από Ισπανό ευρωβουλευτή, η ελληνική κυβέρνηση κάνει λόγο για «γνωστές πρακτικές των υπογείων της Κουμουνδούρου».

Ειδικότερα, η κυβέρνηση της Ελληνικής Δημοκρατίας αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Στο βασικό πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα Documento -που κυκλοφορεί σήμερα, αλλά απο την Παρασκευή διαφημίζει ο εκδότης της- εξαπολύει επίθεση στο γιό του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνο επειδή προσελήφθη ως βοηθός του Ισπανού ευρωβουλευτή Εστέμπαν Γκονθάλεθ Πονς και εργάζεται στις Βρυξέλλες. Πρόκειται για τις γνωστές πρακτικές των υπογείων της Κουμουνδούρου.

Αποδεικνύεται καθημερινά ότι η μοναδική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ο πολακισμός κι ο βαξεβανισμός, με μόνιμους στόχους την οικογένεια του Πρωθυπουργού, για οποιαδήποτε δραστηριότητα, ακόμη και προσωπική και κοινωνική. Τη μια είναι  η γυναίκα του, την άλλη η κόρη του, τώρα ξανά ο γιός του. Αυτή τη φορά επειδή υπέβαλε αίτηση σε σχετική προκήρυξη και επελέγη να εργαστεί ως συνεργάτης Ισπανού Ευρωβουλευτή στη χαμηλότερη μισθολογική βαθμίδα, ακολουθώντας όλη τη σχετική διαδικασία και αφού πληροί και με το παραπάνω, όλα τα σχετικά κριτήρια. Κάτι που επιβεβαιώνει απολύτως και ο εργοδότης του, ο οποίος προφανώς και δεν έχει καμία υποχρέωση στον Πρωθυπουργό. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να καλύψει το έλλειμμα πολιτικής, με  περισσότερη λάσπη, λαϊκισμό, και δολοφονία χαρακτήρων. Η χυδαιότητά του καταγράφεται πλέον στις πιο μαύρες σελίδες της πολιτικής ιστορίας της χώρας.

Είναι προφανές ότι τα φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατώντας να ασκήσουν ουσιαστική κριτική στη πολιτική του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, καταφεύγουν σε αθλιότητες που τελικά δεν καταφέρνουν παρά να γελοιοποιούν τους εμπνευστές τους. Αλλά και να αναδεικνύουν αφενός την πολιτική τους αδυναμία και αφετέρου την ανυπαρξία στοιχειώδους έστω πολιτικού ήθους. Άλλοτε επιτίθενται με κατασκευασμένους και αβάσιμους ισχυρισμούς εναντίον της συζύγου του Πρωθυπουργού και άλλοτε σε βάρος των παιδιών του. Έξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν.

Πηγή: Ellada24.gr

Facebook Comments