Aθώος ο κατηγορούμενος, για τον δήθεν βιασμό της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.
Η εισαγγελέας μάλιστα προτείνει, να βαρύνουν τα δικαστικά έξοδα την ίδια την κοπέλα, καθότι, σύμφωνα με την εισαγγελέα πάντα, προσπάθησε να παραπλανήσει τη Δικαιοσύνη.
Λίγους μήνες πριν βέβαια, το πρόσωπό του κρεμιόταν στα μανταλάκια, βρισιές και κατάρες εκτοξεύονταν ολούθε, από διαπρύσιους κήρυκες και κήνσορες της …ταξικής δικαιοσύνης.
Αυτής, που υποστηρίζει, ότι ο πλούσιος είναι πάντα ένοχος κι ο φτωχός αθώος.
Τώρα, φτωχή την Γεωργία δεν την λές, τη στιγμή που είχε τη δυνατότητα να ενοικιάσει σουίτα σε πολυτελές ξενοδοχείο, αλλά τέλος πάντων… Ας κάνουμε και λίγο τους χαζούς, γιατί το Metoo καραδοκεί.
Στο μυαλό πολλών ανθρώπων, υπάρχει η εντύπωση, ότι αν κάποιος είναι πλούσιος κι επιτυχημένος, αυτό σίγουρα έχει προέλθει από αθέμιτες και βρώμικες συναλλαγές.
Σε πολλές περιπτώσεις ισχύει. Σε επίσης πολλές, δεν ισχύει.
Έψαξα στο διαδίκτυο,να βρω μια συγνώμη, από αυτούς που για άλλη μια φορά το τελευταίο διάστημα, έγιναν δικαστές και καταδίκασαν ένα νέο παιδί,ρίχνοντας πάνω του,τη ρετσινιά του βιαστή.
Τίποτα..Μούγκα στη στρούγκα!
Ευτυχώς,η δικαιοσύνη, δεν παρασύρθηκε.
Αθώος ο κατηγορούμενος, οικειοθελώς συνεβρέθηκε μαζί του η Γεωργία κι απλά, επειδή είναι ωραία η χλιδάτη ζωή,σκέφτηκε, ”Γατί να μείνω στα λίγα, αφού μπορώ να τα αρπάξω χοντρά;”
Κι απευθύνθηκε, αν είναι δυνατόν, στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.
Το χαρακτηριστικότερο εκπρόσωπο της λούμπεν δημοσιογραφίας, των άνθρωπο που διαπόμπευσε μέσα από της εκπομπές του, τον Γαβριήλ Σακελαρίδη, τον Μιχάλη Ασλάνη, τον Στέφανο Κορκολή.
Η Γεωργία, όχι ως προβατάκι, αλλά ως ζωηρό και πονηρό κατσικάκι, θέλησε να συνεργαστεί με το λύκο. Κι ο λύκος, δε γίνεται ποτέ φίλος με τα κατσικάκια.
Με αφορμή κι ένα πρόσφατο περιστατικό, αυτό της καταγγελίας για βιασμό γνωστού σκηνοθέτη, από άγνωστη ανθυποστάρ, μετά από πολλά χρόνια,πραγματικά καμπανάκια κινδύνου θα πρέπει να χτυπήσουν στο κεφάλι μας, σχετικά με όλο αυτό το ζήτημα.
Και σαφώς, να προνοήσει και ο νομοθέτης.
Αν ο ‘‘κατηγορούμενος”, δεν είναι επιχειρηματικός ή εφοπλιστικός γόνος, αλλά είναι ο Γιώργος,ο Τάκης, ο Κώστας..
Ο γιος μας, ο άντρας μας, ο αδερφός μας, ο φίλος μας.
Που θα δει τη φάτσα του στο fb κι η γειτονιά, θα ”σουσουρεύει” το όνομά του.
Πως θα αντιδράσει ένας άνθρωπος μπορεί να κατηγορηθεί για κάτι που δεν έκανε;
Πως θα διαχειριστεί την ”ξεφτίλα” που του επιφυλάσσουν οι a la carte υπέρμαχοι δικαιωμάτων;
Ποιος μπορεί να σταματήσει μια πληγωμένη για τον α ή β λόγο γυναίκα, από το να διαπομπέυσει και να μαυρίσει το ποινικό μητρώο ενός αθώου;
Γιατί, ποιο δικαστήριο, μπορεί να αποδείξει βιασμό χωρίς ιατροδικαστικά ευρήματα, μετά απ ένα, δύο ή πέντε χρόνια;
Και το βασικότερο. Καταγγελία στην καταγγελία, από δόλο, για εκδίκηση, για προσωπική προβολή και θα φτάσουμε στο σημείο, μια κοπέλα να είναι πραγματικά θύμα και το δράμα της να μη γίνεται πιστευτό…
Ας αφήσουμε σε κάθε περίπτωση τη Δικαιοσύνη να κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά της.
Χωρίς το δικό,οχλαγωγικό παρεμβατισμό. Θέλουμε κι επιστροφή της θανατικής ποινής τρομάρα μας.
Χωρίς να οσμιζόμαστε, ότι λόγω της τεράστιας δύναμης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, η δική μας ”μακριά γλώσσα”, μπορεί να σημάνει την ηθική ή και τη φυσική εξόντωση, ενός αθώου.

Facebook Comments