Μπαϊντενόπουλος… ή Μπαϊντενάκης

2 λεπτά ανάγνωση
17 Μαΐου 2022
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Με το παρατσούκλι «Μπαϊντενόπουλος» αστειεύτηκε ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, υποδεχόμενος τον Έλληνα πρωθυπουργό στον Λευκό Οίκο.

Ο Τζο Μπάιντεν κατά την ομιλία του με την συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό ανακάλεσε την εποχή που ήταν βουλευτής και εξήγησε γιατί του είχε δοθεί το ελληνικό παρατσούκλι.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε πως όταν ήταν βουλευτής στο Ντέλαγουερ έπαιρνε το 92% των ψήφων της ελληνοαμερικανικής κοινότητας και για αυτό του είχαν δώσει το παρατσούκλι «Μπαϊντενόπουλος».




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «δεξαμενή των Τεμπών» και ο πόλεμος Τσίπρα – Καρυστιανού

Τα ευτραφή περιστέρια της πλατείας Αριστοτέλους και η Μπαρτσελόνα, όχι του Camp

Χ. Μαμουλάκης: «Προφανώς ο Τσίπρας μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη»

Τη θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να αποτελεί ισχυρό πολιτικό αντίπαλο

Μ. Βορίδης: «Όσες πιθανότητες έχει η ΝΔ να πάρει 80% άλλες τόσες πιθανότητες έχει το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο κόμμα»

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Μάκης Βορίδης τα σενάρια πολιτικής ανατροπής και