Διέψευσε ότι έχει παραλάβει τη δικογραφία της υπόθεσης του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας ώστε να αποφασίσει αν θα εκπροσωπήσει τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας παραδέχτηκε ότι τόσο ο πατέρας της κατηγορούμενης όσο και διοικητής μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας, του ζήτησαν να την εκπροσωπήσει!

Εξαπολύοντας νέα επίθεση, χωρίς όμως να τον κατονομάσει, στον Απόστολο Λύτρα ο οποίος αποχώρησε από την εκπροσώπηση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν εκείνη συνελήφθη, κατηγορούμενη για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως τότε του έγινε η πρώτη κρούση για να αναλάβει την υπόθεση της μητέρας από την Πάτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Διοικητής πολύ μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας μού ζήτησε να αναλάβω την υπεράσπισή της, αναλαμβάνοντας να πληρώσει και την αμοιβή μου, αλλά αρνήθηκα λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας», αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας σε δήλωσή του.

Παραδέχεται επίσης ότι ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, επικοινώνησε πριν από μια εβδομάδα μαζί του και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπιση της 33χρονης.

Facebook Comments