Σήμερα αποκαλύπτεται τι ακριβώς εννοούσε ο κ. Μητσοτάκης για την «ολιστική ζωή» που έχει στο μυαλό του

2 λεπτά ανάγνωση
24 Μαΐου 2022

«Αφού χθες ο κ. Μητσοτάκης είπε στους νέους πως δεν έχει σημασία ότι δεν έχουν λεφτά, σήμερα αποκαλύπτεται τι ακριβώς εννοούσε για την “ολιστική ζωή” που έχει στο μυαλό του», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ειδκότερα, σχολιάζει ότι «ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να βγάλει τον μήνα και ο κ. Μητσοτάκης παίρνει το κρατικό αεροσκάφος τρεις μέρες μετά την επιστροφή του από το επίσημο ταξίδι του στις ΗΠΑ, για να ξαναπάει ιδιωτικά στη Βοστώνη και, μεταξύ άλλων, να δει τελικό NBA σε θέσεις που κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ».

«Του υποσχόμαστε ότι πολύ σύντομα θα τον απαλλάξουμε από το άγχος να γεμίζει τις μέρες του ανάμεσα στις εκδρομές του», προσθέτει ο κ. Ηλιόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Τι να πω για το όνομα, φαντάζομαι το ΕΑΜ το άφησε στον Παύλο Πολάκη»

Νέα πολιτική αιχμή κατά του Αλέξη Τσίπρα άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για θεσμικό κατήφορο κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ο Νίκος Ανδρουλάκης

«Ο κ. Μητσοτάκης αναρωτιέται ποιος είναι ο συνεπής και θεσμικός», αναφέρει σε

Κ. Τσουκαλάς: «Η ΝΔ φοβάται να βρεθεί με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στην επαναληπτική κάλπη»

Ο Κώστας Τσουκαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «10 Παντού» και μίλησε για