Ο Σπύρος Μαρτίκας παρέμεινε στο Survivor για 9η φορά και εκτοξεύει πυρά κατά όσων του επιτέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, ο φαρμακοποιός μιλώντας για τον Άρη Σοϊλέδη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τους κατηγορεί ότι «μηχανορραφούν και πατούν επί πτωμάτων για να φτάσουν στον τελικό». Λίγο πριν τον πρώτο αγώνα επάθλου της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός αφήνει άφωνους τους παίκτες με την ανακοίνωσή του: «Η Κόκκινη και η Μπλε ομάδα από το σημείο αυτό παύουν να υφίστανται. Τουλάχιστον, με την τωρινή τους σύνθεση».

Οι 9 παίκτες, όπως βλέπουμε και στο trailer, παίζουν αγώνες κατάταξης: τρέχουν το στίβο μάχης, ο καθένας μόνος του, και χρονομετρούνται. Οι δύο παίκτες που έχουν τους καλύτερους χρόνους χρίζονται αρχηγοί και επιλέγουν εναλλάξ παίκτες, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο την Μπλε και την Κόκκινη ομάδα αυτής της εβδομάδας.

Ποιοι θα τερματίσουν στην πρώτη και τη δεύτερη θέση; Ποιες θα είναι οι δύο νέες ομάδες που θα διαμορφωθούν; Πώς και πόσο θα αλλάξουν οι ισορροπίες μεταξύ των παικτών;
Facebook Comments