Δύο ουσιαστικές πρωτοβουλίες για τη στήριξη των ανθρώπων της αναλαμβάνει η Choose με το ξεκίνημα του καλοκαιριού.

Για την αντιμετώπιση των αυξημένων εξόδων λόγω της ανόδου του πληθωρισμού, η εταιρία προσφέρει σε όλους τους εργαζομένους της έκτακτη οικονομική ενίσχυση, μαζί με πρόσθετο επίδομα για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησής τους με ΙΧ ή ΜΜΜ.

Ταυτόχρονα, σε ένα ακόμα πρωτοπόρο βήμα, η εταιρία καθιερώνει την εβδομάδα των τεσσάρων εργάσιμων ημερών με πλήρεις αποδοχές, για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, προσφέροντας 12 επιπλέον ημέρες άδειας.

Ο Γιάννης Δέτσης, Διευθύνων Σύμβουλος της Choose, δήλωσε σχετικά:

«H Choose είναι οι άνθρωποί της, υπάρχει χάρη στην προσπάθεια, το μεράκι, τη δημιουργικότητά τους. Για αυτό και διαρκής μέριμνά μας είναι να δημιουργούμε ένα φιλικό και συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον όπου οι ανάγκες τους αναγνωρίζονται και η προσφορά τους ανταμείβεται.

Με αυτά ως οδηγό, εξαντλούμε κάθε δυνατότητα για να στηρίξουμε τους ανθρώπους μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, αλλά και να τους δώσουμε την ευκαιρία να περάσουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η τετραήμερη εργασία άλλωστε δοκιμάζεται διεθνώς με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, τόσο για τους εργαζομένους, όσο και τις εταιρείες που τολμούν να την υιοθετήσουν.

Από σήμερα η Choose είναι μια από αυτές και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μπορούμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους μας μια καλύτερη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, βάζοντας από κοινού τα θεμέλια για το εργασιακό περιβάλλον του μέλλοντος.»

Facebook Comments