Ως μια «περίεργη» υπόθεση αξιολογείται η εξαφάνιση της 16χρονης Γεωργίας Κ από το Δαφνί χθες το μεσημέρι.

Η μητέρα της καταγγέλλει πως το παιδί έπεσε θύμα αρπαγής από έναν Ρομά με τον οποίο είχε γνωριστεί πριν από δύο χρόνια και όποιος εκμεταλλευόταν τα σοβαρά, ψυχιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η 16χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, πρόκειται για έναν Ρομά ο οποίος είναι σεσημασμένος για διάφορα αδικήματα και έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν δύο φορές να αρπάξει την 16χρονη.

Μια φορά, μάλιστα, το κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι της βαριά χτυπημένο με δράστη τον νεαρό. Ωστόσο, δεν έκανε καταγγελία σε βάρος του καθώς ο ίδιος την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και την έπεισε να αλλάξει κατάθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το παιδί είχε πει στους γονείς του πως ο νεαρός Ρομά την έβαζε να κάνουν μαζί μικροκλοπές. Κάποια στιγμή, η κατάσταση ξέφυγε και η 16χρονη εκμυστηρεύθηκε σε στενό, συγγενικό της πρόσωπο πως ο Ρομά μαζί με άλλους την εξέδιδαν.

Αυτή η πληροφορία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η 16χρονη να έπεσε θύμα απαγωγής από τον νεαρό αλλά και συνεργούς του οι οποίοι ανήκουν σε κύκλωμα που εκδίδει νεαρά κορίτσια.

Η οικογένεια της 16χρονης επικοινώνησε με τον νεαρό προκειμένου να μάθει πληροφορίες για το πού βρίσκεται το παιδί αλλά αυτός τους απείλησε λέγοντάς τους πως θα σκοτώσει τους ίδιους και τη μικρή, αδελφή της εξαφανισθείσας.

Facebook Comments