Μήνυση κατά της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1, Φαίης Σκορδά έχει υποβάλει ο Αλέξης Κούγιας, όπως ανακοίνωσε με σχετική του δήλωση ο γνωστός ποινικολόγος, ενώ συμπληρώνει πως θα ακολουθήσουν και άλλες μηνύσεις και αγωγές με αφορμή τον τρόπο που επικοινωνούν τα μίντια την εκδίκαση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ήδη μήνυση έχω υποβάλει εναντίον της Φαίης Σκορδά και μέχρι την Παρασκευή θα παραλάβει και μια αγωγή από εμένα προσωπικά, για να με αποζημιώσει με 100.000 ευρώ για όσα είπε εις βάρος μου σε μια μόνο εκπομπή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας σε σημερινή του (15/6) δήλωση.

Παράλληλα κάνει λόγο για «χοντροκομμένα ψέματα» από δημοσιογράφους για την υπόθεση Λιγνάδη ενώ επισημαίνει πως θα ακολουθήσουν και άλλες μηνύσεις και αγωγές «για όσους τόλμησαν να επιτεθούν εις βάρος μου με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς και συκοφαντικές τοποθετήσεις, χωρίς να έχουν πατήσει ούτε λεπτό στη δίκη Λιγνάδη και ελπίζω να έχουν χρήματα, για να με αποζημιώσουν». «Αύριο θα κατονομάσω εναντίον ποίων προσώπων θα καταθέσω μηνύσεις και αγωγές αποζημιώσεως» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο ποινικολόγος στην κατακλείδα της δήλωσής του.

Πηγή: Reader.gr

Facebook Comments