Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Η πολιτευτής της ΝΔ, έβαλε στο στόχαστρο την παρουσιάστρια της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, αποκαλώντας την “λάθος πρότυπο” αναδημοσιεύοντας άρθρο που αναφερόταν σε εμφάνιση της παρουσιάστριας στην παραλία και σχολιάζοντας ότι δεν θα πρέπει να προβάλλονται άτομα με παχυσαρκία.

Το πρωί της Πέμπτης, η Δανάη Μπάρκα έδωσε την απάντησή της στην Λατινοπούλου αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι “Με αυτό το σώμα έχω ερωτευθεί, με έχουν ερωτευθεί και με το ίδιο σώμα θέλω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί”.

Τί είπε η Δανάη Μπάρκα:

“Από χθες ήμουν σε μεγάλο δίλημμα για το πώς μπορεί ένας άνθρωπος διακριτικά μπορεί να μιλήσει για τα αυτονόητα. Στην αρχή λέγαμε μην απαντάς, μην ασχοληθείς με ανθρώπους που κάνουν τα πάντα για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Από την άλλη βλέποντας ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θέλησε να μιλήσει για μένα, απλά για να αναπαραχθεί και το κατάφερε, όταν το μόνο του όπλο είναι το να σχολιάζει τρίτους, σε πιάνει μια λύπη. Γιατί λες πόσο άδειος μπορεί να είναι μέσα του. Σαν να βλέπεις ένα πεντανόστιμο σοκολατάκι από μακριά, να το παίρνεις να το φας και να είναι άδειο… Και μετά λέω μην ασχοληθείς, όμως επειδή πήρα πολλά μηνύματα και επειδή εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μην έχουν τη δύναμη που έχω τώρα συναισθηματικά, και επειδή αυτός ο άνθρωπος τυχαίνει να ασχολείται και με πολιτικό κόμμα – που ελπίζω να φτάσει όλο αυτό που έχει γίνει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο σε αυτό το κόμμα και να λάβει δράσεις άμεσα – μου φάνηκε λίγο περίεργο να μην πούμε και τίποτα.

Facebook Comments