Έξαλλη φέρεται να είναι η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου με την εικόνα που παρουσιάζουν για το πρόσωπό της τα τηλεοπτικά κανάλια και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον εκπομπών, παρουσιαστών και δημοσιογράφων της ελληνικής τηλεόρασης.

Ειδικότερα, όπως προανήγγειλε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή “Super Κατερίνα” έρχονται μηνύσεις εναντίον του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, καθώς και της εκπομπής “Πρωινό” του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, μιας και οι συντελεστές της φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει την προφυλακισμένη μητέρα των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

“Αγκάθι” αποτελεί η παρουσίαση και προβολή ανωνύμων μαρτυριών εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, από ανθρώπους που οι δημοσιογράφοι και η εκπομπή παρουσιάζει ως μέλη του περιβάλλοντος της 33χρονης.Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Κατερίνα” η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι έξαλλη γιατί:

Ψεύδονται για τηλεφωνικές επικοινωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός της. Οι δικηγόροι της 33χρονης αναζητούν αυτή τη στιγμή ποιοι είναι όλοι αυτοί που κάνουν δηλώσεις, ώστε να κάνουν ταύτιση και να δουν αν είναι όντως πρόσωπα του περιβάλλοντός της.

Παρουσιάζουν αναρτήσεις της στο Facebook, που δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Κάνουν λόγο για δήθεν εξελίξεις στις έρευνες που δεν έχουν καμιά σχέση με την αλήθεια, αλλά και διαρροές πορισμάτων. Δίνονται μόνο για την τηλεθέαση και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

“Είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό. Είναι μια πρακτική που ακολουθείται από μια μερίδα συναδέλφων σας, έχουμε επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί. Έχουμε προσπαθήσει να σταματήσουμε αυτή την παράλογη και παράνομη πρακτική, ωστόσο μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειές μας έχουν πέσει στο κενό. Οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση από την προσφυγή στην δικαιοσύνη” σχολίασε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος.

“Δεν μπορεί η εντολέας μου να ταυτίσει ποιο είναι το πρόσωπο που κάνει τέτοιες αναφορές, που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία της υπόθεσης, δεν δικαιολογούνται από κάποιο ρεπορτάζ στα πλαίσια δημοσιογραφικής έρευνας, αλλά αποτελούν λεπτομέρειες και εκφάνσεις της προσωπικής ζωής του προσώπου που εμπλέκεται. Έχει γίνει ακόμη και αναφορά ότι η Ρούλα είχε 80 ερωτικές σχέσεις πριν παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη” ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” του ALPHA και στην Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο:




Facebook Comments