Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να οδηγηθεί σε ανακριτή, για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της, από την Πάτρα. Η εξομολόγηση της 33χρονης, επανέρχεται στο επίκεντρο…

Αιτία μια στιχομυθία που διέρρευσε ανάμεσα στην Ρούλα Πισπιρίγκου και τον ιερέα, που μπήκε στη φυλακή για την εξομολόγηση της 33χρονης. Η κατηγορούμενη, φέρεται να υποστήριξε και σε εκείνον πως είναι αθώα και βρίσκεται άδικα στη φυλακή. Υποστήριξε πως είχε πάντα στο μυαλό της, μόνο το καλό των παιδιών της. Τότε είχε κατηγορηθεί μόνο για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη και επικεντρώθηκε σε αυτό το έγκλημα.

Από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών, στέλεχός της, ανέφερε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», πως ήταν ενήμερη, από την πρώτη κιόλας στιγμή, για τα τεκταινόμενα, παρακολουθώντας διακριτικά όλα όσα συνέβαιναν, ενώ μόνο και μόνο ο θάνατος τριών αγγελουδιών οδήγησε πολλούς ιερείς να ψάλουν επιμνημόσυνες δεήσεις στις εκκλησίες όπου ιερουργούν.

«Για την υπόθεση αυτήν τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. Εμείς σαν Εκκλησία το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε για να λάμψει η αλήθεια και φυσικά για την ανάπαυση των ψυχών των τριών αγγελουδιών που αυτήν τη στιγμή είναι δίπλα στον Θεό…» ανέφεραν εκκλησιαστικοί κύκλοι.

Στις φυλακές Κορυδαλλού κατεγράφη μια στιχομυθία που σύμφωνα με το pelop.gr, διεμείφθη ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον ιερέα που την εξομολόγησε – το Μεγάλο Σάββατο. Οταν ο πνευματικός της ζήτησε να τον εμπιστευθεί, διαβεβαιώνοντάς την πως «ό,τι του πει θα μείνει εκεί…», η Ρούλα Πισπιρίγκου τού απάντησε ότι «κατηγορείται άδικα».

Ο ιερέας της απάντησε: «Αν είσαι της θρησκείας, να ξέρεις ότι τον Χριστό τον Σταύρωσε ο κόσμος και μετά ήρθε η Ανάστασή του. Και με σένα έτσι γίνεται. Ο κόσμος σε έχει… σταυρώσει. Κάνε υπομονή». Για να δούμε…

Facebook Comments