Με μια μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου θα εγκαινιαστεί ο πρώτος κύκλος πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Ελληνικό με γενικό τίτλο «Ellinikon Moments». Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Lamda Development η μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

‬‭‬«Με‭ ‬μεγάλη ‬χαρά‭ ‬ανταποκρίθηκα ‬στην πρόσκληση της Lamda Development, για μία συναυλία στον εμβληματικό τούτο χώρο όπου το παρελθόν της Αθήνας συναντά το μέλλον του The Ellinikon. Είμαι βέβαιος ότι τα τραγούδια και η μουσική θα ‬μας‭ ταξιδέψουν‭ ‬και ‬θα‭ μας‭‭ ‬ενώσουν ‬σε ‬ένα ‬κοινό‭‭ ‬όραμα για ‬ένα‭ ‬καλύτερο αύριο» δηλώνει με νόημα ο συνθέτης.

Στην περιοχή όπου βρισκόταν επί δεκαετίες ο διάδρομος απογείωσης και προσγείωσης του πρώην Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών θα αντηχήσουν ήχοι και στίχοι κορυφαίων Ελλήνων συνθετών και ποιητών παρουσιασμένες με τον μοναδικό τρόπο του Σταύρου Ξαρχάκου.

Ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης θα παρουσιάσει τις «5 Λαϊκές Μορφές», μία παράσταση-ύμνο στις σημαντικότερες στιγμές της νεότερης μουσικής ιστορίας, η οποία αποτελεί ένα ταξίδι ήχων και συναισθημάτων στα μουσικά έργα του ιδίου, αλλά και των Μάρκου Βαμβακάρη, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη και Μάνου Χατζιδάκι.

Η συναυλία θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό και η κράτηση θέσης γίνεται ΕΔΩ.

Ώρα προσέλευσης 19:30 και απαιτείται επίδειξη εισιτηρίου.

Η είσοδος στο χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία είναι από τη Λεωφόρο Καραμανλή, απέναντι από το Golf Γλυφάδας.

Facebook Comments