Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε πυροσβέστες στην Αργολίδα, οι οποίοι κλήθηκαν για την κατάσβεση φωτιάς που είχε εκδηλωθεί στην περιοχή “Καρακάξα” στη Νέα Κίο και μετά την κατάσβεση διαπίστωσαν ότι… τους είχαν ληστέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv.gr, η πυροσβεστική υπηρεσία Άργους ενημερώθηκε άμεσα για την εκδήλωση της φωτιάς στη Νέα Κίο και στο σημείο έφτασαν και επιχείρησαν δύο οχήματα με τέσσερις άνδρες.

Όταν εκείνοι βγήκαν από τα πυροσβεστικά οχήματα, άγνωστοι μπήκαν μέσα σε ένα από αυτά και έκλεψαν τσάντες, πορτοφόλια, προσωπικά αντικείμενα των πυροσβεστών, καθώς και το υπηρεσιακό VHF, το υπηρεσιακό κράνος και άλλα αντικείμενα που βρήκαν στην καμπίνα του πυροσβεστικού οχήματος.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς οι πυροσβέστες μπήκαν στα πυροσβεστικά οχήματα για να φύγουν και τότε αντιλήφθηκαν ότι έλειπαν τα προσωπικά και τα υπηρεσιακά τους αντικείμενα. Αμέσως ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα και η ασφάλεια Άργους, μέλη της οποίας έφτασαν στο σημείο για να κάνουν αναζητήσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από τις εκτεταμένες έρευνες που έγιναν σε όλο τον καταυλισμό των Ρομά, εντοπίστηκαν σχεδόν όλα τα κλοπιμαία και παραδόθηκαν στην Πυροσβεστική υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πυροσβέστες αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα, όταν σπεύδουν να επιχειρήσουν σε καταυλισμούς Ρομά της περιοχής.

Facebook Comments