Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου

Πέθανε η Ντίνα Κώνστα

2 λεπτά ανάγνωση

Σε ηλικία 83 ετών κατέληξε η γνωστή ηθοποιός, Ντίνα Κώνστα. Την θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τη δεκαετία των 90s είχε γίνει γνωστή μέσα από τον μυθικό ρόλο της «Ντένης Μαρκορά» στους «Δύο Ξένους».

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη, ενώ την ίδια εποχή εργαζόταν σε εταιρεία χρωμάτων για να πληρώσει τις σπουδές της.

Σπούδασε υποκριτική κρυφά από τους γονείς της και είχε καθηγήτρια τη Μαίρη Αρώνη. Πρωτοεμφανίστηκε στην Ελεύθερη Σκηνή το 1965.

Τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές. Μερικοί από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους που υποδύθηκε ήταν στις σειρές «Τρεις Χάριτες», «Δις Εξαμαρτείν» και το «Σόι μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θυμάμαι…

Σεπτέμβριος 2008 Στις εισαγωγικές εξετάσεις Δραματικής Σχολής. Εγώ ένας φοβισμένος, ντροπαλός νέος

Πέθανε ο Γιάννης Μόρτζος

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών άφησε ο Γιάννης Μόρτζος.

Αθωώθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς που είχε κατηγορηθεί για βιασμό ταξιτζή

Πέρασε 16 μήνες στη φυλακή φωνάζοντας ότι είναι αθώος, ανέφερε χαρακτηριστικά ο