Σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στη Βουλή, στις 12:00, στο πλαίσιο της συζήτησης που γίνεται ύστερα από αίτημά του, σύμφωνα με τον άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος σχετικά με τις κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα εστιάσει στην έξοδο της χώρας από την ενισχυμένη εποπτεία τον Αύγουστο αλλά και οι προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης, οι οποίες υλοποιήθηκαν, όπως η μείωση φόρων και εισφορών, μέσα σε ένα δύσκολο διεθνές περιβάλλον.

Από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα είναι δεδομένο πως θα έχει άρωμα εκλογών και υπάρχουν αυτοί που σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ζητήσει επιτακτικά προσφυγή στις κάλπες «εδώ και τώρα». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στις προθέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι να… κηρύξει την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για το κόμμα του!

Νωρίτερα, το πρωί, ο πρωθυπουργός θα έχει πρόγευμα εργασίας με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μάικ Πομπέο.

Facebook Comments