Δεν αφορά κανέναν και ποτέ η προσωπική ζωή κανενός. Όπως επίσης δεν αφορά ποιος είναι ο σύντροφός σου κι ο έρωτάς σου. Δεν πρέπει να αφορά. Δεν γίνεται να αφορά. Ο κανιβαλισμός πλέον βέβαια έρχεται με το καλημέρα προς πάσα κατεύθυνση…

Αλίμονο, επίσης, αν είσαι εσύ υπεύθυνος και λογοδοτείς για τις πράξεις ή τις απόψεις του ανθρώπου που μοιράζεστε ένα κομμάτι του σώματος σας ή ακόμη και της ζωής σας.

Ο κανιβαλισμός πλέον βέβαια έρχεται με το καλημέρα προς πάσα κατεύθυνση και ανεξαρτήτως αντικειμένου, τρέχουν να κατασπαράξουν αδιακρίτως. Φταις δεν φταις θα την πληρώσεις. Και προς θεού, όχι ότι ζούσαμε παλαιότερα σε κανένα ροζ σύννεφο και σε έναν κόσμο ιδανικά πλασμένο, απλώς τώρα ο καθένας μπορεί να εκφράζει το μίσος του δημοσίως.

Αδικαιολόγητο συχνά και αδικαιολόγητα συχνά. Η Ξένια Κουναλάκη είναι δημοσιογράφος της Καθημερινής με συγκλονιστικά ρεπορτάζ στο βιογραφικό της, όπως το σύστημα παράλληλων πληρωμών το 2015 (Plan b με υποκλοπές και χάκινγκ) με τον Βαρουφάκη να ομολογεί όσα είχαν αρνηθεί τότε.

Η Ξένια Κουναλάκη δεν ξέρω και δε με αφορά κιόλας αν έχει σχέση με τον αρθρογράφο Alexander Clapp στους New York Times, της καταλογίζεται όμως μαζί με το άρθρο, λες κι είναι κανένα κακό. Κι εκεί αρχίζουν οι επιθέσεις για το άρθρο του -όπως υποστηρίζουν τουλάχιστον- συντρόφου της.

Χυδαιότητες για την ίδια και απαξίωση για εκείνον. Μηδενίζουν ανθρώπους και συνειδήσεις με πορεία ετών στο βωμό του εκχυδαϊσμού οποιασδήποτε δημόσιας τοποθέτησης.

Δεν θα σας δώσουμε λογαριασμό λοιπόν για το ποιος είναι σύντροφος μας. Δεν σας τον χρωστάμε αυτόν τον λογαριασμό. Μάλλον έχετε μπερδευτεί. Η στοχοποίηση ενός οποιουδήποτε ανθρώπου απλώς για τον σύντροφό του είναι τόσο γελοία όσο κι αυτοί που την επιχειρούν. Δεν θα σας δώσουμε λογαριασμό λοιπόν για το ποιος είναι ο σύντροφός μας.

Facebook Comments