Ο Δημήτρης Ιτούδης ανακοίνωσε την οριστική 12άδα της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του Eurobasket 2022 και σε αυτή βρίσκονται όλοι οι αμφίβολοι των τελευταίων ημερών.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Κώστας Σλούκας τέθηκαν στη διάθεση της Εθνικής Ελλάδας και θα βοηθήσουν την προσπάθειά της για ένα μετάλλιο στη διοργάνωση. Εκτός έμειναν αντίθετα στο τελευταίο “κόψιμο”, οι Κασελάκης και Μποχωρίδης.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Η απόφαση ήταν δύσκολη, αλλά έπρεπε να ληφθεί. Ο Δημήτρης Ιτούδης κατέληξε σήμερα και αφού πήρε όλα τα δεδομένα από το ιατρικό επιτελείο στους 12 που θα αγωνιστούν στο Ευρωμπάσκετ 2022.

Εκτός συνέχειας μένουν ο Λεωνίδας Κασελάκης και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, οι οποίοι παρά το ότι ενημερώθηκαν πως δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα, ήθελαν να κάνουν προπόνηση και να βοηθήσουν όσο μπορούν ως την τελευταία στιγμή.. Οι 12 που θα συνεχίσουν είναι οι Τάιλερ Ντόρσεϊ, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική Ομάδα δίνει τον πρώτο της αγώνα στη διοργάνωση αύριο (2/9) στις 18.00 απέναντι στην Κροατία.

Facebook Comments