Με μία ανάρτησή της στο FB η Ερασμία Μάνου ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που της έστειλαν για τον αρραβώνα της με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.

Με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook  τόνισε πως εκείνη πάντοτε ακολουθούσε την καρδιά της και όχι την λογική της. Αυτό την οδήγησε άλλωστε, να κάνει το επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της παρά τα εμπόδια που τους χωρίζουν.

Η ανάρτησή της

«Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους σας για τη στήριξη και την αγάπη. Οι κοινωνίες θα αλλάξουν μόνο από ανθρώπους σαν εσάς που μπήκατε στον κόπο να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης, γνωστούς και αγνώστους. Σαν όλους εσάς που έχετε μάθει να ζείτε κάθε στιγμή όπως της αξίζει, σαν όλους εσάς που βλέπετε το φως στο σκοτάδι, σαν όλους εσάς που νιώθετε και ενσυναισθάνεστε. Βλέπετε, στη ζωή μου ακολουθούσα πάντα την καρδιά και το ένστικτο μου και αυτή τη φορά συμβαδίζουν χέρι – χέρι . Δεν ζήτησα συμβουλές, ούτε ευχές από κανέναν, θέλησα μόνο να ακουστεί η αλήθεια μου, η αλήθεια μας. Όσοι τρομάζουν με την αλήθεια, δικό τους πρόβλημα! Ο Βασίλης, εγώ και ο κοινός μας κύκλος λατρεμένων ανθρώπων, χαμογελάμε καθημερινά, νιώθουμε ευλογημένοι και ονειρευόμαστε το παρακάτω μας με αγάπη και συντροφικότητα. Δύσκολες λέξεις αλλά δεν πειράζει… Εύχομαι αυτή η ιστορία να γίνει η αφορμή να τις κατανοήσουν κάποιοι, άλλοι να τις τολμήσουν χωρίς φόβο κι άλλοι να καταλάβουν πως μεγαλύτερη υπερηφάνεια από το να λέγεσαι άνθρωπος και να μπορείς να αγαπάς ειλικρινά και ξάστερα κόντρα στα πάντα σχεδόν, δεν υπάρχει! Σας ευχαριστώ θερμά όλους και πάλι. Στέλνω αγάπη και αγκαλιά… », έγραψε η τραγουδίστρια.

Facebook Comments