Κουκουλοφόρος επιτέθηκε με μαχαίρι σε δικηγόρο στα δικαστήρια

3 λεπτά ανάγνωση
23 Σεπτεμβρίου 2022

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε ένας δικηγόρος στα Δικαστήρια των Χανίων. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής.

Παρουσία πολιτών στον χώρο κοντά στην σκάλα που οδηγεί στο Πρωτοδικείο ένας άντρας που είχε καλυμμένο το πρόσωπο, επιτέθηκε σε γνωστό Χανιώτη δικηγόρο κρατώντας ένα μαχαίρι.

Ο άντρας πλησίασε τον δικηγόρο από πίσω και αφού του είπε μια φράση, τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό προκαλώντας του μια – ευτυχώς – αμυχή και στην συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ο δικηγόρος πήγε στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες και ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του, αλλά το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Χρήστος Πραματευτάκης, μιλώντας στο Flashnews.gr, έκανε λόγο για ένα πρωτοφανές περιστατικό, απαράδεκτο και καταδικαστέο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «πρόκειται για μια εγκληματική πράξη καθώς το χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό του συναδέλφου, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: Εννέα νεκροί, ανάμεσά τους τρεις μαθητές, και 20 τραυματίες από πυρά σε δημοτικό σχολείο

Εννέα άνθρωποι, ένας εκπαιδευτικός και τρεις μαθητές, σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν από

Τουρκία: Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις δράστες – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε, σήμερα, έξω από το ισραηλινό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη.

Πετρέλαιο: Άλμα τιμών μετά την επίθεση στο Ντουμπάι – Πάνω από 100$ το WTI

Νέα ισχυρή άνοδος καταγράφεται στις τιμές του πετρελαίου, καθώς η ένταση στη