Δεν έχουν τέλος οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το παρελθόν του 30χρονου σεσημασμένου κακοποιού, ο οποίος συνελήφθη χθες κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στις παλιές φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Ο 30χρονος “Εσκο” συνελήφθη μετά από επίθεση με κατσαβίδι σε βάρος 35χρονης ανθυπαστυνόμου και όπως απεκαλύφθη σε βάρος του εκκρεμούσαν 4 εντάλματα σύλληψης για διάφορες υποθέσεις, μεταξύ αυτών και για διακίνηση ναρκωτικών.

Η απαγωγή ανήλικου γιου γνωστού δημοσιογράφου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο “Έσκο” κατηγορείται για την απαγωγή του ανήλικου γιου δημοσιογράφου που εργαζόταν στην ΕΡΤ, ενώ σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν τέσσερα ακόμα εντάλματα σύλληψης.

Μάλιστα, μαζί με τους συνεργούς του κρατούσε όμηρο το παιδί μέσα στις φοιτητικές εστίες, όπου χθες συνελήφθη.

Η απαγωγή έγινε στις 11 Μαΐου 2019. Ο 30χρονος με τους συνεργούς του απήγαγαν τον 17χρονο από την περιοχή του Ζωγράφου την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του.

Τον ακινητοποίησαν, του φόρεσαν κουκούλα, τον πέταξαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στην Πανεπιστημιούπολη. Τον κράτησαν όμηρο και αφού του έκλεψαν τα κλειδιά του σπιτιού του πήγαν εκεί για να κάνουν πλιάτσικο.

Σύμφωνα με το star.gr, στο σπίτι βρίσκονταν οι γονείς του 17χρονου και ο μικρότερος αδελφός του. Ο δημοσιογράφος, προσπαθώντας να προστατέψει την οικογένειά του συνεπλάκη με τους ληστές, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν και να τον τραυματίσουν ελαφρά με μαχαίρι. Οχτώ μήνες μετά η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει έναν από τους δράστες, ενώ οι υπόλοιποι παρέμεναν άφαντοι.

Οι αρχές εκτιμούσαν ότι πιθανόν ο “Έσκο” είχε επιστρέψει στην Αλβανία, όμως τελικά είχαν βρει καταφύγιο στις φοιτητικές εστίες, μαζί με τη σύντροφό του, το νεογέννητο παιδί τους, τον αδερφό του “Έσκο”, τη νοσηλεύτρια μητέρα τους και τουλάχιστον άλλους δέκα κακοποιούς, αλβανικής καταγωγής.

Ο 30χρονος κακοποιός και οι συνεργοί του εκμεταλλεύονταν το άσυλο κι έβγαιναν μόνο για να ληστεύουν τράπεζες, σούπερ μάρκετ και να διακινούν ναρκωτικά.

Πηγή: TheToc.gr

Facebook Comments