Με αφορμή την αυτοβιογραφία της, η οποία στη συνέχεια θα γίνει σίριαλ, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τον Φρέντυ Γερμανό, τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και τη μήνυση που ετοιμάζεται να κάνει στη Google επειδή της προσθέτει 15 χρόνια στην ηλικία της.

Για τη σχέση της με το χρόνο η ίδια ανέφερε πως δεν έχει θέμα αφού, άλλωστε, μικροδείχνει, ενώ δεν έκρυψε πως ετοιμάζεται να κάνει μήνυση στη Google επειδή της προσθέτει δέκα με δεκαπέντε χρόνια. «Ο χρόνος με περιποιείται, δεν μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη Google να λέει που βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω και δεν κάνω και πολλά. Έχω να κάνω μπότοξ δύο – τρία χρόνια ούτε θα κάνω ολικό», ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου.

Τέλος, όσον αφορά τη μήνυση που ετοιμάζεται να κάνει στη Google, η ίδια εξήγησε: «Είμαι γενικώς αμελής, όμως, θα κάνω τη μήνυση. Με εξέθεσαν. Όλοι σας πιστεύετε αυτά που γράφουν, δεν είναι όλα ακριβή. Θέλω να αφαιρέσουν την ηλικία μου, να μην υπάρχει καν. Δεν υπάρχει λόγος. Μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι “η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο” που εγώ δε με νοιάζει γιατί εγώ έχω κάνει και τις γριές, αλλά με νοιάζει γιατί μπορώ να κάνω και μια 45άρα, μια 50άρα».




 

Facebook Comments