Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις της φρίκης σχετικά με την 12χρονη από τα Σεπόλια, που την εξέδιδε ένας 52χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης λιανικής πώλησης χαρτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου τα στελέχη της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής, ο 52χρονος είχε δεχτεί, μέσω του site στο οποίο αναρτούσε τα βίντεο με τους βιασμούς της ανήλικης, 213 τηλεφωνικές κλήσεις, από εν δυνάμει πελάτες.

Άγνωστος είναι μέχρι τώρα, ο αριθμός που τελικά βίασαν την ανήλικη έναντι 50 έως 70 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα, όπου ήταν το σημείο συνάντησης, κοντά στο σταθμό του μετρό στα Σεπόλια. Η φρίκη για την 12χρονη, είχε ξεκινήσει από τον Απρίλιο έως και τον Αύγουστο, όταν και πήγε διακοπές.

Φρίκη στα Σεπόλια: Ο 52χρονος είχε δεχτεί 213 κλήσεις από πελάτες για τη 12χρονη - Τη βίαζε και τραβούσε βίντεο
Το ταξίδι στη Λευκάδα και η αποκάλυψη της φρίκης

Τότε η 12χρονη είχε επισκεφθεί ένα συγγενικό της πρόσωπο στη Λευκάδα και έδειχνε να είναι συνεχώς απασχολημένη με το κινητό της τηλέφωνο. Αυτό το γεγονός προβλημάτισε το συγγενικό της πρόσωπο, που κατάφερε να βρει το κινητό της ανήλικης, σε κάποια στιγμή που εκείνη έλειπε από το σπίτι και να πάθει σοκ, από όσα διάβασε και είδε. Άμεσα ενημέρωσε την μητέρα της, που εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου που την εξέδιδε και από εκεί την γνώρισε.

53χρονος
Πως δρούσε ο 53χρονος μαστροπός της ανήλικης

Ο 53χρονος είχε γνωρίσει την 12χρονη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί στα Σεπόλια. Μάλιστα η ανήλικη, εργαζόταν ανά διαστήματα και η ίδια, με την άδεια της μητέρας της. Σύμφωνα με τις αρχές, ο 53χρονος την βίαζε και μάλιστα κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του, τις οποίες στην συνέχεια αναρτούσε σε ιστότοπο.

Την πρώτη φορά μάλιστα ο δράστης, φέρεται να απείλησε με πιστόλι την 12χρονη και την απείλησε να μην πει σε κανέναν τι είχε συμβεί. Από εκεί ο 53χρονος, εντόπιζε άλλους άνδρες που ήθελαν να βιάσουν έναντι αμοιβής την ανήλικη. Για κάθε ραντεβού έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ. Τα ραντεβού κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν εντός των αυτοκινήτων των πελατών.

Πηγή: TheToc.gr

Facebook Comments