Για τον 53χρονο στα Σεπόλια και τα όσα θα καταθέσει στην απολογία του την Τετάρτη, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό FORMedia TV o δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας.

“Ο 53χρονος υποστηρίζει πως είναι αθώος και του έχουν στήσει πλεκτάνη” αποκάλυψε ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στην εκπομπή “Όλα Εδώ”.

Ο κ. Νουλέζας αποκάλυψε πως σε επικοινωνία που είχε χθες με τον 53χρονο από τη ΓΑΔΑ, συζήτησε μαζί του και του έδωσε τη νομική του συμβουλή, ενώ αποκάλυψε πως του ζητήθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Ο δικηγόρος, ανέφερε ότι ο 53χρονος δηλώνει αθώος, ενώ φαίνεται έτοιμος να αποκαλύψει “πράγματα και ονόματα”, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως κάποιοι άνθρωποι επιθυμούν να τον “εγκλωβίσουν” σε αυτή την υπόθεση.

“Η απολογία του 53χρονου θα συμπαρασύρει πολλούς” πρόσθεσε ο κ. Νουλέζας, συμπληρώνοντας πως στη λίστα βρίσκονται άνθρωποι που έχουν αξιώματα στην κοινωνία.

Ο κ. Νουλέζας σημείωσε πως αν κληθεί να υπερασπιστεί τον 53χρονο θα πρέπει να μελετήσει τη δικογραφία του και μόνο υπό προϋποθέσεις θα αναλάμβανε την υπεράσπισή του.

 

Facebook Comments