Σε… λάθος «που έγινε από καθαρή αβλεψία συνεργάτη στο πλαίσιο ανάρτησης ενός σατιρικού βίντεο στο TikTok», κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χάρης Μαμουλάκης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από την αναπαραγωγή στον λογαριασμό του του χυδαίου χάσταγκ #νδ_παιδεραστες!

“Το ότι ο 53χρονος ήταν προβεβλημένο μέλος της ΝΔ δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την χρήση ενός απαράδεκτου hashtag. Ήταν λάθος, που έγινε από καθαρή αβλεψία συνεργάτη στο πλαίσιο ανάρτησης ενός σατυρικού βίντεο στο TikTok”, σημειώνει ο Χάρης Μαμουλάκης προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιτίθεται κατά της ΝΔ, λέγοντας: «Το ότι η κυβέρνηση θεώρησε το συγκεκριμένο γεγονός ως σανίδα σωτηρίας και το εκμεταλλεύεται ως εργαλείο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την ουσία της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης, είναι άξιο προβληματισμού. Αν υπολογίζει ότι θα σταματήσουμε να ζητάμε την δημοσιοποίηση όλων των ονομάτων της λίστας της ντροπής και δη όσων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, πλανάται».​

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΝΔ ζητά τη διαγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαμουλάκη, καταγγέλλοντας την αξιωματική αντιπολίτευση για χυδαιότητα και αθλιότητας. Επισημαίνει δέ ότι αν ο βουλευτής παραμείνει στις τάξεις του κόμματος τότε θα αποδειχθεί πως η χυδαιότητα σε βάρος της κυβερνώσας παράταξη είναι επιλογή προσωπική του Αλέξη Τσίπρας.

Facebook Comments