“Η αστυνομία είχε μια δικογραφία 30 ημέρες και δεν υπήρχε σε αυτήν κάτι για την μητέρα”, είπε ο Απόστολος Λύτρας, σημειώνοντας πως “η ανακρίτρια έβγαλε ένταλμα σύλληψης μέσα σε μία ημέρα, από την ημέρα που πήρε τη δικογραφία στα χέρια της”.

Ο συνήγορος της 37χρονης μητέρας της 12χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε πως έτσι, είναι σαν να λέει η ανακρίτρια στους αστυνομικούς ότι δεν είδαν τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους.

“Άλλο αδίκημα, αν υπάρχει, είναι ότι πήρε χρήματα από κάποιους και άλλο η κατηγορία για μαστροπεία. Δεν ήξερε για τα εμβάσματα. Δεν τα ήξερε γιατί δεν χρησιμοποιούσε τον λογαριασμό αυτόν, στον οποίο έπαιρνε παλαιότερα ένα επίδομα το οποίο κόπηκε και απλά είχε αφήσει στην άκρη την κάρτα και τα χαρτιά από τον λογαριασμό αυτό. Τα πήρε η 12χρονη και τα έδωσε στον 53χρονο”, είπε ο κ. Λύτρας.

Ο συνήγορος της 37χρονης, η οποία προφυλακίστηκε μετά από την απολογία της, σημείωσε πως “δεν υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί το αδίκημα της μαστροπείας. Άλλο αυτό και άλλο αν η μητέρα ήταν καλή μάνα για τα παιδιά της ή τους προσέφερε όσα έπρεπε. Προκύπτει η παραμέληση ανηλίκου ως αδίκημα, εντάξει, αλλά πήγαν όλοι αυτοί για να καλύψουν την μητέρα: η γιαγιά, η θεία και ο σύντροφος της που είναι σοβαροί άνθρωποι, το παιδί το ίδιο που είπε ότι και η μητέρα του;”.

“Δεν ξέρω αν η μικρή έπαιρνε χρήματα από τον 53χρονο”, ανέφερε ο κ. Λύτρας, ο οποίος είπε πως πως όσα γίνονται από τις Αρχές σχετικά με την αντιμετώπιση της μητέρας της 12χρονης ίσως έχουν συγκεκριμένο σκοπό, αναφέροντας χαρακτηριστικά “μήπως θέλουν να ρίξουν την μπάλα στην εξέδρα; Ας αφήσουν την μητέρα και ας πιάσουν τους βιαστές του παιδιού. “Πουλάει” πιο πολύ το θέμα της μητέρας και δεν το λέω για τους δημοσιογράφους”.

Πηγή:TheToc.gr

Facebook Comments