Αποτρόπαια είναι όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 28χρονου ποδοσφαιριστή της Γ’ Εθνικής που κατηγορείται πως ασελγούσε σε 4χρονο αγοράκι στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια, την υπόθεση αυτή είχε αποκαλύψει η Σοφία Μπεκατώρου, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε 200 ακόμα μαρτυρίες κακοποίησης.

Όπως ανέφερε η Ολυμπιονίκης τότε, ήταν η μητέρα του 28χρονου ποδοσφαιριστή, η οποία έδινε πρόσβαση στον γιο της ώστε εκείνος να προβαίνει στις αρρωστημένες πράξεις του.

Η ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου

«Το αγοράκι τα πρωινά έμενε στο σπίτι του, με μια κυρία 52 ετών (νταντά). Στο χώρο υπήρχαν κάμερες για παρακολούθηση σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από τις τουαλέτες. Ξαφνικά παρατηρήσαμε μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία και δε μπορούσαμε να κατανοήσουμε, θεωρώντας ότι το παιδί είναι απόλυτα ασφαλή. Τελικά αποδείχτηκε μετά από καιρό ότι όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο 4 ετών αγοράκι. Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τους έπιασε, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι. Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί για να μη μιλήσει. Τελικά η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής και απεικόνισε όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι και αφορούσαν και τη νταντά και το φαντάρο γιο της. Μετά την πρώτη ζωγραφιά το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και έγινε η καταγγελία στις αρχές», είχε γράψει η Σοφία Μπεκατώρου σε ανάρτηση στο site της, menowmetoo.gr.

Facebook Comments