Μεγάλη ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Live News ανάμεσα στον παρουσιαστή, Νίκο Ευαγγελάτο και τη δικηγόρο του 34χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της δικηγόρου, η οποία εξερχόμενη από τα δικαστήρια σήμερα σχολίασε την εξωτερική εμφάνιση του παιδιού (!), υποστηρίζοντας πως ο πελάτης της δεν κατάλαβε την πραγματική του ηλικία.

«Μη γνωρίζοντας ότι η κοπέλα είναι 12, διότι δεν ξέρω αν είδατε φωτογραφίες είναι πάρα πολύ ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών, βγήκε ένα βράδυ μαζί της» είπε προκλητικά η δικηγόρος Γιώτα Παντελεάκη μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Χαμός στον «αέρα»

Στη συνέχεια η κ. Παναγιώτα Παντελεάκη μιλώντας στην εκπομπή του MEGA θέλησε να ξεκαθαρίσει όσα είπε νωρίτερα, τα οποία -σύμφωνα με την ίδια- παρερμηνεύτηκαν.

Η κ. Παντελεάκη ισχυρίστηκε ότι η 12χρονη είναι ένα παιδί που το εκμεταλλεύτηκαν και όσοι το εκμεταλλεύτηκαν, με τον τρόπο που το είχαν ντύσει και το είχαν βάψει, αλλά και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, φαίνεται μεγαλύτερο σε ηλικία.

Η συζήτηση εξετράπη, όταν η δικηγόρος του προφυλακισμένου 34χρονου, επέμεινε ότι από τις φωτογραφίες που βλέπει η ίδια το κορίτσι μοιάζει παραπάνω από την ηλικία της.

Στο άκουσμα όσων έλεγε η κ. Παντελεάκη, ο Νίκος Ευαγγελάτος έχασε την ψυχραιμία του, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χαμός στον αέρα.

Δείτε το βίντεο




 

Facebook Comments