Από το 2019 οι γείτονες είδαν τον…διάβολο στα μάτια του Ηλία Μίχου. ‘Oπως αναφέρουν οι γείτονες του παιδοβιαστή στα Σεπόλια, η συμπεριφορά του άρχισε να αλλάζει εκείνη την περίοδο. Έχασε 40 κιλά, το… γύρισε στις δημόσιες σχέσεις, άφησε μούσι, όμως «έβλεπες στα μάτια του ότι άλλαξε, ότι είχε πουλήσει την ψυχή» του, όπως ανέφερε με γλαφυρό τρόπο μια γειτόνισσα. Αλλος γείτονας λέει ότι «ήταν και παλιότερα κάπως, αλλά τόσο σιχαμερός δεν ήταν ποτέ. Και με πελάτισσες και με εργαζόμενες παλιότερα είχε άθλια συμπεριφορά. Τον ξέρουμε 20 χρόνια, ήταν πέφτουλας, όποια περνούσε της την έπεφτε με άθλιο τρόπο» είπε χαρακτηριστικά στο Star.

Στα πιτσιρίκια, «έδινε πορτοκαλάδες, χυμούς, κρουασάν» για να τα καλοπιάσει, σύμφωνα με άλλον γείτονα που μίλησε στο κανάλι, ενώ φαίνεται πως ο Μίχος είχε βάλει στο μάτι την 12χρονη κοπέλα. Οπως καταγγέλλει περίοικος, «είχε πιάσει τη μάνα μου και την ρωτούσε τι… παίζει με το κορίτσι. Αν είναι άτομο εμπιστοσύνης…» Οι μαρτυρίες πάντως, δεν έχουν τελειωμό καθώς μία ακόμα μαρτυρία ανάφερε πως «το βλέπαμε το παιδάκι να κυκλοφορεί και στις 4 και στις 5 το πρωί».

Το ρεπορτάζ του Star από τη γειτονιά πέριξ του μαγαζιού του παιδόφιλου 53χρονου, έκλεισε με έναν γείτονα να λέει: «Ανέβηκα στο πατάρι να ψωνίσω και είδα δύο κρεβατάκια ράντζα. Ε, λέω τα έχει να ξεκουράζεται. Πού να φανταζόμουν…».




 

Facebook Comments