Τη πεποίθηση από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών θα αποδειχθεί ότι η μητέρα της 12χρονης δεν έχει σχέση με το αδίκημα που της αποδίδεται για συνέργεια σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της, εξέφρασε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.

«Επιμένει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κατηγορία. Περιμένουμε από το εγκληματολογικό εργαστήριο να βγουν και τα υπόλοιπα στοιχεία αν είχε σχέση με το σαιτ, που από την πρώτη στιγμή είπε ότι δεν είχε. Με την άρση του απορρήτου θα αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν έχει καμία σχέση -προσέξτε- με την κατηγορία» τόνισε ο δικηγόρος.

Αυτό που προκαλεί την κοινή γνώμη, πρόσθεσε ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης, είναι πώς έφυγε ο έλεγχος ενός μικρού παιδιού από αυτή τη μητέρα, αλλά η μητέρα δεν κατηγορείται γι’ αυτό το πράγμα.

Τα χρήματα που ζητούσε έχει εξηγήσει τι χρήματα ήταν αυτά, έχει εξηγηθεί και από τη μητέρα, όσο και από τη 12χρονη όσο και από άλλα μέλη της οικογένειας. Φαίνεται ότι τα χρήματα που ζητεί από το 12χρονο παιδιά τα ζητάει για να τα ζητήσει από κάποια γυναίκα, που αυτή η γυναίκα δεν είναι άλλη από τη γιαγιά της. Τα παιδιά της είναι συνεχώς δίπλα της, ξέρουν ότι η μητέρα του τίποτα.

«Η 12χρονη έχει δώσει κατάθεση που η μητέρα της δεν ήξερε απολύτως τίποτα. Έπρεπε να δεχθούν την κατάθεση του παιδιού στο σύνολό της», και όχι επιλεκτικά στοιχεία ανέφερε ο κ. Λύτρας για ανακριτή και εισαγγελέα.

«Η μητέρα είχε ζητήσει χρήματα από τη γυναίκα του Μίχου, και τον Μίχο μια φορά, έχει εξηγήσει ότι όταν ζήτησε τα χρήματα είχε ήδη κάνει την καταγγελία και τα χρήματα, της τα έδωσε και τις δυο φορές η σύζυγος του Μίχου, αυτό δεν συσχετίζεται με το αδίκημα της μαστροπείας» σημείωσε .

Πηγή: skai.gr

Facebook Comments