Μετά τις Αδάμου και Αδαμοπούλου και η Φωτεινή Μπακαδήμα δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή της από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, με αποτέλεσμα το ΜέΡΑ25 να μένει με έξι βουλευτές!

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο του 2021 είχε αποχωρήσει με αιχμές από το ΜέΡΑ25 η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνα Αδάμου. Στις 11/5 του είχε ανακοινώσει πλέον συμπορεύεται με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Στις 8/3/22 την ανεξαρτητοποίησή της είχε γνωστοποιήσει με επιστολή της και η Αγγελική Αδαμοπούλου με καταγγελίες για αυταρχισμό στο εσωτερικό του κόμματος.

Η ανεξαρτητοποίηση της Φωτεινής Μπακαδήμα είναι η τρίτη γυναίκα βουλευτής που αποχωρεί από το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη που πλέον αριθμεί έξι βουλευτές μαζί με τον ίδιο.

Το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη τοποθετήθηκε επί της ανεξαρτητοποίησης της Φωτεινής Μπακαδήμα, σχολιάζοντας: “Δεν θα κάνουμε πίσω. Την ώρα που το ΜέΡΑ25 δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των ολιγαρχών, τους οποίους καταγγέλει ονομαστικά μέσα κι έξω από τη Βουλή, η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια Πειραιά, επέλεξε να απέχει από τις μάχες. Όλες και όλοι κρίνονται”.

Πηγή: omadaalithias.gr

Facebook Comments