Τον γύρο του κόσμου κάνει δημοσίευμα της μεγάλης ιστοσελίδας του εξωτερικού, το οποίο αποκαλύπτει τα πρώτα… σύννεφα στον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον γάμο τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Λατίνα τραγουδίστρια έΑκκχει θέσει στον ηθοποιό, συγκεκριμένους όρους για να συνεχίσουν τον γάμο τους.

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον γάμο τους, ολοένα και φουντώνουν οι φήμες για έναν επικείμενο χωρισμό, αφού όπως τονίζουν δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου, το ζευγάρι δεν μένει πλέον μαζί.

Οι λόγοι που… οδηγούν σε νέο διαζύγιο

Η ποπ σταρ ήθελε να ικανοποιεί τον σύζυγό της, με κάθε τρόπο, αδιαφορώντας για όσα την ενοχλούσαν μέσα στο σπίτι. Το κάπνισμα και η ακαταστασία του Άφλεκ, φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η ισπανική εφημερίδα Marca, τονίζει ότι ο Άφλεκ καπνίζει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, τη στιγμή που η Jlo απεχθάνεται το κάπνισμα.

Επιπλέον, ο ίδιος άφηνε τα πράγματά του σκορπισμένα σε ολόκληρο το σπίτι, ενώ δεν μάζευε ούτε το πιάτο του.

Το ζευγάρι έχει συνολικά πέντε παιδιά: τρία από τον γάμο του Άφλεκ με τη Τζένιφερ Γκάρνερ και δύο από τον γάμο της Λόπεζ με τον Mαρκ Άντονι. Η πηγή ανέφερε επίσης ότι τα παιδιά τους τα πάνε καλά και «απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί ως ολόκληρη οικογένεια».

Facebook Comments