Ταυτοποιήθηκε από τις αρχές ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου. Πρόκειται για Αλβανό, ο οποίος αναζητείται, και αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψής του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, πρόκειται για έναν 45χρονο γεννημένο το 1977 στην Αλβανία, χωρισμένο, που έμενε με τη μητέρα του.

Μιλάει καλά ελληνικά, είναι μετρίου αναστήματος, κοντοκουρεμένος και διακρίνεται το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί του μπράτσο.

Τα στοιχεία του δράστη ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών – σημειώνεται ότι πρόκειται για μία απόπειρα και έναν βιασμό – σε βάρος δύο γυναικών, που διαπράχθησαν πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Οκτωβρίου στο Παλαιό Φάληρο.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Αναμένεται διεθνές ένταλμα σύλληψης

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας έχει διαφύγει στην Αλβανία ενώ αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ώστε να συλληφθεί και να εκδοθεί στην Ελλάδα.

πηγή φωτό:ertnews.gr

Facebook Comments