Σύμφωνα με το MEGA, η 12χρονη έχει αναγνωρίσει επιπλέον δύο με τρία άτομα που την βίασαν και αναμένεται να γίνουν νέες συλλήψεις.

Το τελευταίο διάστημα, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών γίνεται η ψηφιακή και φυσική ταυτοποίηση ανδρών που μίλησαν με τη 12χρονη.

Επίσης στη ΓΑΔΑ προσήλθαν αυτοβούλως δύο άτομα που φέρονται να είχαν επικοινωνία με την 12χρονη. Πρόκειται για έναν 50χρονο και έναν 34χρονο που προστέθηκαν στη μακρά λίστα των προσώπων που παρουσιάζονται μόνοι τους στις Αρχές ενώ ελέγχονται για το αν συναντήθηκαν με την 12χρονη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας: «Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (31-10-2022), απογευματινές και βραδινές ώρες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα. Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό. Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση».
 

Facebook Comments