Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση που αφορά τον βιασμό και την μαστροπεία του δωδεκάχρονο κοριτσιού στα Σεπόλια.

Ο κύκλος των κατηγορουμένων ανοίγει κι άλλο καθώς σήμερα εκδόθηκαν τέσσερα νέα εντάλματα. Αυτά έρχονται αμέσως μετά τη συμπληρωματική πολύωρη κατάθεση που έδωσε το θύμα παρουσία παιδοψυχολόγου, στη διάρκεια της οποία φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην κακοποίησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις από τους συλληφθέντες φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στη Αστυνομία υποστηρίζοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν μόνο συνομιλήσει με την 12χρονη, χωρίς να την συναντήσουν. Το κορίτσι όμως τους αναγνώρισε και όπως κατέθεσε είχε βρεθεί και με τους τρεις έναντι αμοιβής, αλλά και με τον τέταρτο κατηγορούμενο που πλέον διώκονται σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Μετά την κατάθεση η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση των νέων ενταλμάτων που ανεβάζουν τον αριθμό των κατηγορουμένων σε συνολικά δέκα άτομα έως τώρα. Ήδη έχουν προφυλακιστεί οι Ηλίας Μίχος, Γιάννης Σοφιανίδης, Ευθύμιος Κλωθάκης, Αναστάσιος Λαζαρίδης, Νίκος Κονταρης καθώς και η μητέρα της 12χρονης. Συνολικά έχουν παρουσιαστεί στη ΓΑΔΑ 18 άντρες προκειμένου να καταθέσουν πως είναι χρήστες της διαδικτυακής εφαρμογής BlindChat, μέσω της οποίας ο Ηλίας Μίχος έκλεινε τα ραντεβού με τη 12χρονη.

Οι τρεις από αυτούς, παρότι είχαν υποστηρίξει πως δεν είχαν συνευρεθεί με το ανήλικο κορίτσι, αναγνωρίστηκαν και πλέον κινούνται εναντίον τους οι διαδικασίες. Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται ένα μυστηριώδες διαμέρισμα Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, με τις έρευνες να δείχνουν πως ο 53χρονος Ηλίας Μίχος εξέδιδε εκεί την 12χρονη.




 

Facebook Comments