Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μάριον Μιχελιδάκη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον δημοσιογράφο, Κώστα Τσουρό.

Αναφορικά με την παραίτησή της από την ΕΡΤ, η Μάριον Μιχελιδάκη ξεκαθάρισε: “Με κάποιους στην ΕΡΤ είχαμε συνδεθεί και αγαπηθεί πάρα πολύ. Ένα χρόνο πριν φύγω από την ΕΡΤ δεν το φανταζόμουν καν, έλεγα ότι δεν υπάρχει λόγος να φύγω. Ένιωθα ότι είναι το σπίτι μου αλλά ξαφνικά μου κάνανε έξωση. Αισθάνθηκα ότι εξωθήθηκα σε μια παραίτηση. Μπορεί να μιλάω με χαμόγελο αλλά μέσω μου νιώθω μια θλίψη και ένα παράπονο”.

“Μετά από τόσα χρόνια δουλειάς δεν φανταζόμουν ότι θα με καλούσαν στα γραφεία να μου πουν ότι είμαι καλή αλλά δεν ξέρουν τι να με κάνουν. Από την ΕΡΤ μου διέψευδαν ότι έκαναν άλλοι δοκιμαστικά όσα έκανα διακοπές και ενώ εγώ ήξερα ότι συνεχίζω. Πέρασα ένα πράγμα που εγώ θα το πω κόσμια “εμπαιγμό”. Έπαιρνα τηλέφωνα και μου έλεγαν πως δεν ισχύουν αυτά που διάβαζα στα δημοσιεύματα και ξαφνικά μου είπαν θα δούμε κάτι άλλο. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι χάνω την επαγγελματική αξιοπρέπεια. Πληγωνόμουν συνέχεια γιατί αυτό κράτησε καιρό. Πιο πολύ από όλα με πείραξε ο τρόπος”, πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Open.




 

 

Facebook Comments