Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 12 τραυματίστηκαν έπειτα από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε έναν πολυσύχναστο πεζόδρομο στην κεντρική περιοχή της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τοπικό κυβερνήτη, βίντεο που αναρτήθηκαν σε κοινωνικά δίκτυα, αλλά και σε τουρκικά ΜΜΕ.

Η κρατική τηλεόραση TRT, καθώς και άλλα ΜΜΕ, προέβαλαν βίντεο με ασθενοφόρα και αστυνομικά οχήματα που κατευθύνονταν στο σημείο της έκρηξης στην οδό Ιστικλάλ στην περιοχή Μπέγιογλου.

 

Νωρίτερα:

Έκρηξη στην πλατεία Ταξίμ σημειώθηκε πριν από λίγο στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την έκρηξη που σημειώθηκε σε έναν πολυσύχναστο πεσόδρομο υπάρχουν τουλάχιστον 11 τραυματίες με τις πρώτες πληροφορίες να είναι συγκεχυμένες.

Στην περιοχή έσπευσαν πυροσβέστες, αστυνομία και ασθενοφόρα. Η αστυνομία έχει λάβει  έκτακτα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή που σημειώθηκε η έκρηξη. Στο ακόλουθο βίντεο φαίνεται ο κόσμος να περπατάει αμέριμνος και στο βάθος του δρόμου να σημειώνεται μια μεγάλη έκρηξη. Δευτερόλεπτα μετά άλλοι έφυγαν τρέχοντας από το σημείο.

Όπως μετέδωσε το CNNTurk από την έκρηξη άγνωστης αιτίας που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην οδό Istiklal στο κέντρο της  Κωνσταντινούπολη, που εκείνη την στιγμή ήταν γεμάτο κόσμο, τραυματίστηκαν έντεκα άτομα.

Facebook Comments