Μία νέα άγρια κόντρα ξέσπασε στο facebook, μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και της Αφροδίτης Μάνου.

Αφορμή αυτή τη φορά ήταν οι φρικτές καταγγελίες που έρχονται στο φως για την “Κιβωτό του Κόσμου”.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα, όπου ανέφερε πως έχει υπάρξει εθελόντρια στην “Κιβωτό του Κόσμου” και έχει θαυμάσει τον πατέρα Αντώνιο για το έργο του. Μάλιστα, η ίδια τονίζει πως τον υπερασπίστηκε “με την καρδιά της” όταν κατηγορήθηκε για ρατσισμό.

“Τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν. Έκανα λάθος; Έπεσα έξω; Δεν ξέρω… περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας, να ολοκληρωθεί η έρευνα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελενα Ακρίτα.

Η Αφροδίτη Μάνου έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στα social media, σχολιάζοντας τα λεγόμενα της Ελενας Ακρίτα.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή καλλιτέχνης γράφει:

“Να υποθέσουμε τώρα Έλενα (Ακρίτα) ότι ήσουνα συνένοχη του κατηγορούμενου ως παιδόφιλου ιερωμένου; Ότι τον κάλυπτες και ότι όλος ο πολιτικός χώρος που υποστηρίζεις είσαστε παιδόφιλοι και πορνοβοσκοί; […] Τι γρήγορα που ξεθωριάζει η “αλήθεια” τη σήμερον ημέρα…”.

Η κόντρα των δύο γυναικών συνεχίστηκε, καθώς η Ελενα Ακρίτα με νέα ανάρτησή της στο facebook, απάντησε στα όσα έγραψε για εκείνη η Αφροδίτη Μάνου.

“Έγραψα ότι υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου. Έγραψε αυτό. Μη γίνεις ποτέ Αφροδίτη Μάνου. Μην κάνεις ποτέ το παιδί σου σαν την Αφροδίτη Μανου”, αναφέρει η δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Facebook Comments