Την τακτική που θα ακολουθήσουν και τη γραμμή που θα ορίσουν οι δικηγόροι τους, εξετάζουν αυτές τις μέρες ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή και οι στενοί συνεργάτες τους.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πέρασαν 50 δικηγόροι από την Κιβωτό του Κόσμου, για να αναλάβουν τελικά τρεις από αυτούς. Ελάχιστοι μίλησαν με τον πατέρα Αντώνιο, ο οποίος στέλνει μήνυμα αντεπίθεσης:

“Καμία ασέλεγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε απο τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του”.

Σημειώνεται ότι τις επαφές με τους δικηγόρους έκανε η πρεσβυτέρα και ο Ιρακινός γενικός διευθυντής της δομής. Μάλιστα η Σταματία Γεωργαντή επιμένει στην επιθετική της στάση, υποστηρίζοντας: “Δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δε γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά”.

Facebook Comments