Αναφορά στις επερχόμενες εκλογές έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του το πρωί του Σαββάτου στην Καλλιθέα.

«Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές. Και δικαιολογημένα, θα έλεγα, καθώς μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για τις εκλογές του 2023, που θα φέρουν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και αυτοδύναμη» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Και είμαι σίγουρος, φίλες και φίλοι, ότι ο ελληνικός λαός θα μας εμπιστευτεί και πάλι, διότι ήμασταν συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και διότι κρατήσαμε σταθερό το τιμόνι του σκάφους της πατρίδας μας σε πολύ ταραγμένα νερά» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους για τη στήριξη που δίνουν στη «μεγάλη μας παράταξη, τη Νέα Δημοκρατία.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως όταν είχε επισκεφθεί την Καλλιθέα πριν τις εκλογές του 2019 «είχα δεσμευτεί για κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα: θα μειώσουμε τους φόρους και τους μειώσαμε. Θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και τις δημιουργήσαμε. Θα φέρουμε ξένες επενδύσεις και τις φέραμε. Θα κάνουμε την πατρίδα μας πιο ισχυρή και πιο ασφαλή απέναντι στις προκλήσεις των γειτόνων μας και το κάναμε. Η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ πιο ισχυρή απ’ ό,τι ήταν πριν από τέσσερα χρόνια».

Facebook Comments