Μεθυσμένος φέρεται να ήταν ο πατέρας των τριών παιδιών που κινδύνεψαν να πεθάνουν από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στον Κολωνό, από σκεύος σε μάτι κουζίνας, το οποίο προφανώς είχαν ξεχάσει αναμμένο.

Ο πατέρας των τριών αγοριών βρισκόταν κατά τα φαινόμενα υπό την επήρεια μέθης και συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο μικρότερος γιος του, ένα 5χρονο αγοράκι, εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες καπνού με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα και να ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από το διαμέρισμα του 2ου ορόφου της οδού Αλκυόνης στον Κολωνό, όπου διέμενε με τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, 8 και 12 ετών, αντίστοιχα και τους γονείς τους. Ο πατέρας φέρεται να είπε στους πυροσβέστες ότι ήταν στην είσοδο του κτηρίου για να ξεκουραστεί από την εργασία του στις ελιές αλλά στη συνέχεια τους είπε ότι ήταν στο διαμέρισμα και έβγαλε τα παιδιά ο ίδιος. Γι αυτό και κλήθηκε η αστυνομία, όπου τελικά αποφασίστηκε η κράτηση του άνδρα.

Αυτή την ώρα το 5χρονο αγοράκι χαροπαλεύει έχοντας υποστεί πολυοργανική ανεπάρκεια από τις αναθυμιάσεις καπνού που εισέπνευσε στο φλεγόμενο σπίτι του και νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αττικόν».




 

Facebook Comments