Χθες Πέμπτη (1/12) μέσα από τις εκπομπές «Happy Day» και «Mega Καλημέρα» έγινε γνωστό ότι η Ντόρα Κουτροκόη δεν θα συνεχίσει να συμμετέχει στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ και ότι θα εμφανιζόταν για τελευταία φορά σήμερα Παρασκευή (2/12).

Ωστόσο, τελικά η γνωστή δημοσιογράφος δεν εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο να ανακοινώνουν και επίσημα τη λήξη της συνεργασίας τους. Από πλευράς της η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε στην κάμερα του «Happy Day», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως όλα έγιναν ξαφνικά και ότι αυτή η στάση του σταθμού δεν τιμά ούτε εκείνη, αλλά ούτε τους Άκη Παυλόπουλο και Δημήτρη Οικονόμου.

«Την περασμένη Παρασκευή έμαθα ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε γιατί τους 2-3 μήνες της συνεργασίας δεν υπήρξαν ζητήματα. Το μόνο που υπήρξε ήταν στην αρχή όταν ξεκίνησε η εκπομπή της πρώτες κιόλας δύο μέρες μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Ήταν απόφαση του σταθμού, την οποία ακολούθησα.

Μου ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τη διοίκηση του σταθμού ότι σταματάω. Για ποιο λόγο ήταν η ερώτησή μου, δεν μπορώ να πω ότι έχω πάρει σαφή απάντηση. Δεν μας βγήκε αυτό ακριβώς που είχαμε στο μυαλό μας ίσως. Δεν υπήρξε ούτε σύσταση ούτε σύσκεψη ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί η εκπομπή πάει καλά στους πίνακες τηλεθέασης. Ούτε υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς και σχέσης μεταξύ των παρουσιαστών», ανέφερε η Ντόρα Κουτροκόη.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, η ίδια είπε:

«Η σχέση μου με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα που δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα και από τους δύο. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στη δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος, θεωρώ ότι δεν τιμά ούτε εκείνους το γεγονός ότι λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση».

«Σήμερα το απόγευμα μου ανακοινώθηκε ότι αύριο δεν θα είμαι στην εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι λάθος, ούτε ως προς το κανάλι ούτε ως προς τους συναδέλφους μου. Θεωρώ ότι η στάση δεν ήταν το ίδιο έντιμη απέναντί μου. Θα αποχαιρετήσω τους τηλεθεατές μέσα από το “Happy Day”, γιατί μέσα από τον ΣΚΑΪ δεν θα τα καταφέρω», κατέληξε η Ντόρα Κουτροκόη.
 

Facebook Comments