Σοκάρουν τα ευρήματα απο την ιατροδικαστική εξέταση για τη δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας.

Η δολοφόνος, χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι για ανοίξει το κεφάλι της φίλης της και στη συνέχεια, πιθανότατα, όχι με ένα αλλά με δύο μαχαίρια, την κατακρεούργησε με περισσότερα απο 40 «καρφώματα» στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Μάλιστα, από την άγρια επίθεση, σύμφωνα με αστυνομικές «πηγές» τραυματίστηκε και η ίδια καθώς της κόπηκε ο τένοντας και χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου της παρεσχέθη ιατρική βοήθεια, έγινε αξιολόγηση της κατάστασης και επέστρεψε στο «Ανηλίκων» όπου θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.

Η ιατροδικαστική εξέταση, έδειξε το σκηνικό του θανάτου που στήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο διαμέρισμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν η κόρη του γνωστού καρδιολόγου της περιοχής, αποφάσισε να «πάρει» με τον πιο φρικτό τρόπο τη ζωή της φίλης της γιατί της ζήτησε να μην ξαναβρεθούν. Έτσι, σύμφωνα με το protothema.gr, η 17χρονη πήρε ένα μπουκάλι, χτύπησε με μανία το κεφάλι της 22χρονης και αφού της το άνοιξε, οι πληροφορίες λένε οτι ήταν τέτοια η σφοδρότητα των χτυπημάτων που το πολτοποίησε, πήρε -πιθανότατα- δυο μαχαίρια και άρχισε να την κατακρεουργεί, καρφώνοντας την, στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Η 17χρονη, συνοδευόμενη απο τον γνωστό ποινικολόγο κ. Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, μετήχθη χθες το απόγευμα απο τον 8ο όροφο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που κρατείται στον εισαγγελέα οπου πήρε προθεσμια για να απολογηθεί. Η οικογένεια της 17χρονης, δια μέσου του συνηγόρου της διόρισε τεχνικό σύμβουλο τον ιατροδικαστή κ. Δημήτρη Γαλεντέρη. Ο κ. Θεοδωρόπουλος, εξερχόμενος των δικαστηρίων έκανε λόγο για «έγκλημα πάθους».

Facebook Comments