Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού ερευνούν οι Αρχές στη Ρόδο, καθώς 4χρονη φέρεται να κακοποιήθηκε από συνάδελφο των γονιών της που υπηρετούν σε σώμα ασφαλείας του νησιού.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022 κατόπιν διαβίβασης στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, έπειτα από ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με την καταγγελία, στο ακριτικό νησί οικογένεια που υπηρετεί σε σώμα ασφαλείας και έχει δύο παιδιά, δίνει το κοριτσάκι της ηλικίας 4 ετών περίπου σε έναν συνάδελφό τους τον οποίο χαρακτηρίζει ψυχικά διαταραγμένο και ο οποίος το κακοποιεί σεξουαλικά.

Η συγκεκριμένη καταγγελία «ενισχύθηκε» με δεύτερη που αφορά σε ενδοοικογενειακή βία εις βάρος ενός εκ των δύο παιδιών και συγκεκριμένα του αγοριού.

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου παρήγγειλε τη λήψη καταθέσεων, ενώ διενεργείται έρευνα για τυχόν τέλεση των αδικημάτων της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, βιασμό, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και σωματική βλάβη σε βάρος αδυνάμων ατόμων.

Από τις καταθέσεις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει προκύψει κάτι το επιβαρυντικό πέραν του ό,τι τα δύο παιδιά άγγιξαν τα απόκρυφα σημεία συμμαθητών τους. Ήδη την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και έχει παραγγελθεί η διενέργεια παιδοψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή εβδομάδα. Την υπόθεση χειρίζονται οι δικηγόροι κ.κ. Γιάννης Χριστοφορίδης (Ρόδου) και Μίλτος Γασπαράκης (Αθηνών).

Facebook Comments