Η ΝΔ καλεί τη βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ελευθεριάδου να απαντήσει, τόσο η ίδια όσο και το κόμμα της, αν έχει ή όχι 55 εντάλματα πληρωμών για υπηρεσίες της προς τον ΕΦΚΑ από το 2019 έως σήμερα, ενώ την ίδια στιγμή είχε βουλευτική ιδιότητα.

“Στην περίπτωσή της ισχύει το ασυμβίβαστο ή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεράνω του Συντάγματος; Ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει την άμεση παραίτησή της ή όχι;” ρωτά η ΝΔ.

Μάλιστα, από το κυβερνόν κόμμα καλούν την κα. Ελευθεριάδου να μην προχωρά σε βαρύγδουπες αναρτήσεις, εννοώντας προφανώς ένα από τα τελευταία ποσταρίσματά της σχετικά με το δημοσίευμα που υποστήριζε ότι “οι κκ Ανδρέας Κουτούπης και Ανδρέας Ροδάκος, έχουν εξασφαλίσει σε λιγότερο από 40 μήνες μέσω διαφόρων εταιρειών συμφερόντων τους, σχεδόν 420 συμβάσεις αξίας 5,5 εκατ. ευρώ περίπου από το Δημόσιο, μέσα από εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις και διαγωνιστικές διαδικασίες”.

“Πρόκειται για πρόσωπα στενά συνδεδεμένα με τη ΝΔ, καθώς ο κ. Κουτούπης είναι συντονιστής της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ και ο συνεργάτης του Ανδρέας Ροδάκος, εμφανίζεται δημοσίως ως φίλος του ‘Αδωνι Γεωργιάδη”, υπογράμμιζε μάλιστα η αξιωματική αντιπολίτευση.

Facebook Comments