Η ψήφος υπέρ του Πούτιν στο Ευρωκοινοβούλιο (η αποχή αυτό σημαίνει επί της ουσίας) από τους 4 ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων.

Ο Γιώργος Φλωρίδης με μια ανάρτησή του στο twitter περιγράφει με λίγες λέξεις την κατάσταση ξεμπροστιάζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και για τη στάση που κρατά αναφορικά με το ζήτημα των εγκληματικών οργανώσεων και τη δυνατότητα συμμετοχής τους στις εκλογές.

«Στο Ευρωκοινοβούλιο ψήφισαν υπέρ του σφαγέα Πούτιν. Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ψάχνουν να ΜΗΝ εμποδίσουν τη συμμετοχή εγκληματικών συμμοριών στις εκλογές» σημειώνει χαρακτηριστικά και καταλήγει: «Όντως ΣΥΡΙΖΑ!»

Υπενθυμίζεται πως οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απείχαν από την ψηφοφορία ψηφίσματος υπέρ της επείγουσας σύστασης Ειδικού Διεθνούς Δικαστηρίου, προκειμένου να  ασκηθεί δίωξη κατά του Β. Πούτιν και του Α. Λουκασένκο.

Το ψήφισμα πέρασε με 472 ψήφους υπέρ, 19 κατά.  33 ευρωβουλευτές απείχαν από την ψηφοφορία και μεταξύ των εξαιρέσεων από τη συντριπτική πλειοψηφία βρέθηκαν και οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, Σ. Κούλογλου, Ε. Κουντουρά και Α. Γεωργούλης.

Πηγή: tomanifesto.gr
 

Facebook Comments